Flockfoliekopen is een onderdeel van Achos


Flockfoliekopen is de specialist in het leveren van folies voor de bedrukking van textiel. Wij hebben een uitgebreide up to date collectie van alle bekende merken.

Flockfoliekopen.nl levert flexfolie, flockfolie en transferfolie van het merk Siser en Chemica welke garant staan voor een uitstekende kwaliteit bedrukking. Deze flexfolies en flockfolies zijn uitermate geschikt voor een langdurig gebruik.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Webshop informatie:

Flockfoliekopen.nl
Tuinstraat 23
9711VA Groningen

E-mail: info@achos.nl of tim@achos.nl

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Achos
Tuinstraat 23
9711VA Groningen

E-mailadres: info@achos.nl
Telefoonnummer: +31 (0)50 211 3422

Bank             1439.11.619 (Rabobank)
IBAN/SEPA  NL95RABO0143911619
BIC                RABONL2U

K.v.K. nummer: 01130088
BTW nummer: NL077132877B01
 

Alle voordelen van www.flockfoliekopen.nl op een rij:

Betalen: snel, eenvoudig en veilig.
Bij Flockfoliekopen.nl betaalt u snel en eenvoudig via ideal of een andere vertrouwde betaalmethode zoals Paypal. U ontvangt uw factuur binnen enkele minuten in uw mailaccount en uw bestelling word indien voorradig binnen vijf werkdagen verstuurd.

 Uitstekende garantievoorwaarden
Onze producten en drukprocessen zijn voorzien van 1 jaar 'excellente' garantie.

 Gastvrouw
Simone staat u graag persoonlijk te woord op flockfoliekopen.nl. Zo is het mogelijk uitgebreid advies te ontvangen over maten, kleuren en aantallen. Ook geeft Simone u graag advies over het gebruik van promotionele frisbee's voor u marketingactiviteit.

 Bedrukken naar wens
Uw persoonlijke boodschap en/of logo met flockfolie of flexfolie realiseren.

 Uitgebreide collectie
flockfoliekopen.nl ziet het als een uitdaging u te voorzien van de juiste folie. Mocht u in onze uitgebreide collectie niet het juiste product vinden, dan helpen wij u graag persoonlijk verder.

 Online bestellen
Door de jarenlange ervaring in onze 50 webshops, kunt u snel en eenvoudig bestellen.